FORMACIÓ: CURSOS 2023

A Eine Centre de Psicologia et proposem una sèrie de cursos dirigits a professionals i estudiants universitaris de darrer curs. Les propostes que van apareixent es plantegen com a una oportunitat per a desenvolupar els teus coneixements, millorant les teves competències personals i professionals.

                               

PROPOSTES PER A PROFESSIONALS

CURS DE REEDUCACIONS PSICOPEDAGÒGIQUES

Curs d’intervenció psicopedagògica amb nens amb dificultats d’aprenentatge com el TDAH, la Dislèxia i d’altres. Dirigit a professionals de la psicologia i psicopedagogia, amb l’objectiu de conèixer en més profunditat el trastorn i/o dificultats i dotar al professional dels recursos necessaris per realitzar una reeducació psicopedagògica.

CURS D’APROFUNDIMENT: DISLÈXIA, Avaluació diagnòstica i intervenció

Curs dirigit a aprofundir en l’avaluació diagnòstica de la dislèxia i els tractaments més eficaços pel seu abordatge, donant a conèixer el trastorn tant a nivell teòric com estratègies i eines per a la intervenció més eficaç.

CURS D’APROFUNDIMENT: TDAH, Avaluació diagnóstica i intervenció

Curs dirigit a aprofundir en l’avaluació diagnòstica del TDAH i els tractaments més eficaços pel seu abordatge, donant a conèixer el trastorn tant a nivell teòric com estratègies i eines per a la intervenció més eficaç.

INFORMACIÓ DELS CURSOS DE FORMACIÓ:

Modalitat: Online
Duració: 3 setmanes aproximadament
Inici: Matrícula oberta tot el curs
Preu: Preu habitual: 125€

Preu promoció especial:

Matrícula 1 curs de formació: 75€

Matrícula 2 cursos de formació: 125€

Cursos de formació d’EINE Centre de Psicologia: Plataforma Moodle