Eine Centre de Psicologia està dirigit per Eva Lucena Luque i Araceli Vergés Castellà.

Direcció d’Eine Centre de Psicologia 

Eva Lucena Luque

És Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona, amb un Postgrau en Psicologia Clínica Infantil i Juvenil. Té formació específica en psicoeducació i pautes a pares. És especialista en el Transtorn per Dèficit d’Atenció amb i sense Hiperactivitat (TDAH). És formadora de professors en l’àmbit dels trastorns infantils i juvenils i la seva intervenció a l’aula, i sobre dinàmiques de grup per aplicar a la tutoria. És especialista en la formació de reeducadors psicopedagògics i tutora d’alumnes en pràctiques. Actualment, col·labora com a psicòloga escolar en un centre educatiu de primària i secundària.

Araceli Vergés Castellà

Psicòloga infantil i juvenil. Llicenciada en Psicologia per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona i màster en Psicología Infantil i Juvenil a l’ AEPCCC. Especialista en la intervenció psicològica amb nens petits i adolescents i en el tractament de TDAH i altres trastorns de l’aprenentatge, així com en l’assesorament  a pares-tutors i institucions educatives. Té experiència en la coordinació, supervisió i formació de psicòlegs que realitzen la funció de reeducadors psicopedagògics.

Eine Barcelona

Elena Resina Sanz

Psicòloga general sanitària. Llicenciada en Psicologia Clínica per la Universitat Ramon Llull, màster en psicologia general sanitària i especialitzada en psicologia infanto-juvenil per la Universitat oberta de Catalunya (UOC). Té formació específica en intervenció amb dificultats d’aprenentatge: dislèxia, discalcúlia i TDAH.

Yasmin Sabaté Rothe

Psicòloga general sanitària infantil i juvenil. Llicenciada en psicologia per la Universitat de Barcelona, ​​habilitada com a Psicòloga General Sanitària i especialitzada en teràpia cognitiu conductual en la infància i adolescència. També posseeix formació específica en intervencions psicopedagògiques en el TDAH i trastorns específics de l’aprenentatge (dislèxia i discalcúlia). En l’actualitat, col·labora com a psicòloga a un centre educatiu. Possibilitat de fer teràpia i reeducacions psicopedagògiques en Alemany.

Anna García González

Psicòloga general sanitària. Llicenciada en Psicologia per la Universitat Ramón Llull y màster en Psicologia Clínica i en Psicologia integradora. És especialista en adiccions i posseeix formació específica en ansietat, trauma i parella.