Eine Centre de Psicologia està dirigit per Eva Lucena Luque i Araceli Vergés Castellà.

El  nostre treball abarca quatre árees principals, psicologia infantil, reeducacions psicopedagògiques, logopedia i psicologia d’adults.

PSICOLOGIA 

Eva Lucena Luque

És Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona, amb un Postgrau en Psicologia Clínica Infantil i Juvenil. Té formació específica en psicoeducació i pautes a pares. És especialista en el Transtorn per Dèficit d’Atenció amb i sense Hiperactivitat (TDAH). És formadora de professors en l’àmbit dels trastorns infantils i juvenils i la seva intervenció a l’aula, i sobre dinàmiques de grup per aplicar a la tutoria. És especialista en la formació de reeducadors psicopedagògics i tutora d’alumnes en pràctiques. Actualment, col·labora com a psicòloga escolar en un centre educatiu de primària i secundària. A Eine Centre de Psicologia, és Coordinadora del Departament de Psicologia Infanto-Juvenil.

Araceli Vergés Castellà

Psicòloga infantil i juvenil. Llicenciada en Psicologia per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona i màster en Psicología Infantil i Juvenil a l’ AEPCCC. Especialista en la intervenció psicològica amb nens petits i adolescents i en el tractament de TDAH i altres trastorns de l’aprenentatge, així com en l’assesorament  a pares-tutors i institucions educatives. Té experiència en la coordinació, supervisió i formació de psicòlegs que realitzen la funció de reeducadors psicopedagògics.

A Eine Centre de Psicologia forma part del Departament de Psicologia Infanto-juvenil, coordina el Servei de Reeducacions Psicopedagògiques i col.labora amb el Departament de Formació.

Anna García González

Llicenciada en Psicologia per la Universitat Ramón Llull y màster en Psicologia Clínica i en Psicologia integradora. És especialista en adiccions i posseeix formació específica en ansietat, trauma i parella.

A Eine Centre de Psicologia, forma part del departament d’adults.